Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Поліція допомогла прибрати несправне авто з дороги в Калуші

Поліція Калущини

Поліція Калущини під час патрулювання помітила автомобіль «Chevrolet Lacetti» з увімкненою аварійною сигналізацією перед пішохідним переходом на одній із вулиць міста.

Ділиться Інформатор, посилаючись на поліцію Калущини.

Екіпаж групи реагування негайно зупинився, щоб уточнити ситуацію. Підійшовши до водія, поліцейські з’ясували, що сталася поломка автомобіля, і водій не міг самостійно вирішити проблему.

Чоловік повідомив, що не вдається відремонтувати авто на місці та потрібна допомога, щоб прибрати машину з дороги. Поліцейські запропонували свою допомогу, після чого разом із водієм перемістили несправний автомобіль на узбіччя, забезпечивши безпеку на дорозі.

Калуський районний відділ поліції Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області звертається до водіїв з проханням ретельно перевіряти автомобіль перед виїздом. Переконайтеся, що у вас є всі необхідні матеріали, такі як запасна шина, інструменти для заміни колеса, запасне колесо, паливо та аптечка. У разі несправності автомобіля намагайтеся зупинитися в безпечному місці, увімкнути аварійну сигналізацію та встановити знак аварійної зупинки. Якщо ви не можете вирішити проблему самостійно, не зволікайте – викликайте фахівців або звертайтеся по допомогу до поліції.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору