Калуш До сайту

В Україні — загальнонаціональна хвилина мовчання. Згадуємо Володимира Волошина

Поіменно згадуємо всіх захисників із Калущини, життя яких обірвала війна. Їхні імена мають бути навіки закарбовані в пам’яті нашого нескореного народу.

Разом із Інформатором згадайте сьогодні про Володимира Волошина — військовослужбовця, навідника 1 механізованого батальйону військової частини А 7013.

Володимир Волошин народився 30 травня 1990 року. Він був родом із селища Перегінське, що на Калущині.

З початком повномасштабного вторгнення ворога він виявив хоробрість і патріотизм та приєднався у лави добровольців Збройних сил України. Служив солдатом-навідником 1-ого механізованого батальйону.

З 14 вересня 2022 року вважався зниклим безвісти. І лише через більш як рік часу в результаті проведеної ДНК-експертизи була підтверджена його загибель.

Володимир Волошин залишив свій рідний дім, батьків та друзів, виявив гідний громадянський вчинок та пішов добровольцем захищати Україну від ворога. Він безстрашно дивився в очі ворога, зустрічав його зі зброєю в руках, проте в одному із запеклих боїв у вересні 2022 року пропав безвісти. Воїн загинув 14 вересня під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Нестерянка Запорізької області. 

Останній спочинок Володимир Волошин знайшов на своїй рідній бойківській землі…

Памʼятаймо, яку ціну заплатили за наше майбутнє Герої-земляки. Світла пам’ять!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08