Калуш До сайту

“Важливо як ми прожили час, що був відведений для нас” | ІНФОПЛЕЙЛИСТ № 15

Приходять вихідні, а з ними нова порція україномовної музики. Заварюйте час, включайте музику та насолоджуйтеся. 

Ділиться Інформатор.

Олександр Положинський та Тарас Петриненко — Час

Новий спільний трек двох легенд україської музичної сцени. Розповідає про реалії сьогодення та важливості часу, активності, цілеспрямованості.

“Пісня про важливе. Про сенс життя. Про цінності. Про те, що наша витримка і єдність, наша активність та цілеспрямованість — це те, що наближає нашу перемогу. А ще пісня про людей. Про не дуже хороших, про хороших і про найкращих””, — розповідають артисти.

ОТОY – Десять причин

Цей трек є висвітленням життєвої буденності кожного українця сьогодні. Це збірний образ кожного, хто проживає чергове літо, сповнене тривог, смутку та посмішок, що сюрреалістично крокують поряд. Проте життя продовжується і нам з вами лупати цю скалу та рухати свій світ.

kavabanga Depo kolibri — Останнє літо

Гурт із початком повномасштабного вторгнення повністю перейшов на україномовні пісні. Це важливий меседж для їх шанувальників. Новий трек “Останнє літо”розповідає про найтепліші спогади минулого літа.

Ритмічний малюнок пісні підкреслює емоційність, яка малює картину літніх подій, пережитих ліричними героями. Тематика пісні близька абсолютно всім, особливо на початку осені, коли хочеться побільше теплих літніх днів, яких, здається, не вистачило за три місяці.

Dibrova — Одна і на все життя

Давно у нашому інфоплейлисті не було лірики. Ось вам порція любовної лірики вкладеної в ноти музики. “Одна на все життя” — це пісня про незламне кохання, яке витримує будь-які випробування і залишається міцним. Це пісня про почуття, які об’єднують двох людей на все життя, та робить їх одним єдиним цілим, як Їнь та Ян, як ідеально складений пазл.

“Ця композиція готовність двох люблячих бути разом, попри всі труднощі”, — розповідає артист

MamaRika — Кажани

Пісня “Кажани” – це ковток свіжого повітря. Вона дарує легкість і безтурботність, нагадує нам про неймовірні моменти цього літа та дає надію, що наступне буде ще кращим. Це спогади про перше кохання, коли ти щиро любиш свою людину, а усе інше не має сенсу.

“Ми щиро віримо, в те що цей трек допоможе кожному втекти від проблем сьогодення та стати безтурботним хоча б на декілька хвилин. Саме цю ідею ми і втілили в кліпі, де ліричні герої покинули все і всіх, та відправились у світ, де нас тільки двоє.”, — ділиться MamaRika

STASYA – Упаду, підіймуся

“Упаду, піднімусь” — це пісня про перехід з одного, не дуже приємного етапу в житті в інший набагато кращий через труднощі, біль та зневіру. Пісня про силу, впевненість, яку потрібно відкривати й знаходити в собі завжди, яким б важким й тернистим не був шлях не зважаючи на негаразди.

Ярослав Куцій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08