Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Збір яблук для виготовлення соків на підтримку наших захисників на фронті

ГО "Чисті Серця Калуш" сбір

Організація “Чисті серця Калуш” запрошує приєднатися до акції зі збору яблук для підтримки наших захисників на фронті.

Ділиться Інформатор, посилаючись на ГО “Чисті серця Калуш”

На сторінці організації оголошують про проведення важливої благодійної акції, яка відбудеться 17 вересня 2024 року. У рамках цієї ініціативи організація закликає всіх небайдужих долучитися до збору яблук, які будуть перероблені на натуральні соки. Ці соки будуть направлені безпосередньо на фронт, де наші захисники щодня ризикують своїм життям заради свободи та безпеки України.

Акція розпочнеться о 8:00 ранку на території організації. Буде забезпечено безкоштовне транспортування всіх учасників акції та смачне харчування для кожного. Для участі в акції рекомендується одягнути зручний одяг та взуття відповідно до погодних умов.

Для додаткової інформації або запитань можна звернутися за телефоном: 098-123-52-32 або за адресою: Калуш, Героїв України, 9А.

Ця ініціатива спрямована на те, щоб підтримати тих, хто бореться за нашу свободу і мир. Чисті серця Калуш закликають всіх небайдужих зробити свій внесок у цю благодійну справу і разом забезпечити нашим героям на фронті частинку домашнього тепла та підтримки.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору