Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Прикарпатця у багажнику автівки вивезли до лісу і вибивали з нього 70 тисяч гривень

Зловмисники навмисно викрали 27-річного мешканця області та погрожуючи фізичною розправою вимагали сплатити їм 70 тисяч неіснуючого боргу.

Ділиться Інформатор, покликаючись на ГУ НП в Івано-Франківській області

27-річний потерпілий, за даними слідчих, неофіційно працював на пункті приймання металобрухту, який належав одному із зловмисників. У жовтні 2023 року група осіб почала вимагади у чоловіка виплатити борг у сумі 70 тисяч гривень, аргументуючи це нестаченю металолому. Згодом вони викрали чоловіка, зачинили його у багажнику автомобіля та вивезли до лісу. Там вони завдали потерпілому численних ударів прикладом мисливської рушниці по тілу та голові. Окрім цього змусили його стати на коліна та здійснили кілька пострілів біля нього.

“Один із фігурантів регулярно погрожував потерпілому фізичною розправою та залякував, щоб він не звертався за допомогою до поліцейських та в медичний заклад”, – йдеться у повідомленні правоохоронців

Дещо пізніше, фігуранти знову взялися за своє та почали вимагати кошти. Цього разу потерпілий написав заяву до поліції. Поліція встановила особи нападників. Ними є мешканці Івано-Франківська 1983 та 1988 р. н., які раніше не були судимими.

“За місцями проживання фігурантів проведені обшуки. Вилучено мисливську рушницю, травматичний пістолет та мобільні телефони, які вони використовували у своїй протиправній діяльності”

Підозрюваним оголошено підозру  за ч. 4 ст. 189 (Вимагання) та ч. 2. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Також їм було обрано запобіжний захід – тримання під вартою та домашній арешт.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

Нагору