Калуш До сайту

На Прикарпатті п’яний чоловік побив палицею подружжя пенсіонерів

Чоловіка та жінку доставили в лікарню, а нападника оперативно затримав наряд поліції. Слідчі встановлюють усі обставини події.

Повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію області.

Трапилося все це у селі Сопів, що на Коломийщині. Як кажуть правоохоронці, 17 вересня 34-річний нетверезий чоловік, місцевий мешканець, з дерев’яною палицею забіг на сусідське повітря. В той час, на вулиці перебував 71-річний господар. Зловмисник вчинив конфлікт з пенсіонером та завдав господарю декілька ударів палицею по голові. Опісля нападник забіг до будинку та побив 67-річну дружину потерпілого. Після скоєного втік з місця події.

Медиків та поліцію викликав потерпілий чоловік. Правоохоронці, які оперативно прибули на місце виклику, затримали фігуранта неподалік вчинення злочину. А подружжя доставили до лікарні. Там їм надано відповідну медичну допомогу.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Фігуранта слідчі затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. За скоєне затриманому загрожує максимальне покарання позбавленням волі на строк семи років.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08