Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Нацвідбір на Євробачення офіційно стартував: подавати можна одну пісню або декілька

Нацвідбір на Євробачення офіційно стартував: подавати можна одну пісню або декілька

Сьогодні в Україні офіційно стартував національний відбір на Євробачення-2025. Подати заявку на участь можна буде протягом двох місяців — з 17 вересня до 10 листопада 2024 року.

Повідомляє Інформатор.

Музична продюсерка Нацвідбору, співачка й авторка пісень Тіна Кароль закликала артистів спробувати свої сили.

“Важливо, що один артист може подати кілька пісень: дві, три або навіть чотири. Їх можна подавати навіть у демоверсіях. Експериментуйте! Ви також можете подати одну пісню в різних варіантах. Але є важливі критерії відбору: це мають бути оригінальні авторські пісні. Треки, створені на основі інших композицій, — не приймаються. Народні пісні — не приймаються. Пісні, які вже були опубліковані, навіть якщо це всього 10 секунд, — не приймаються. І памʼятайте, що хронометраж пісні має складати 3 хвилини”, — цитує продюсерку Суспільне.

Фінал Нацвідбору відбудеться у лютому 2025 року. Переможця визначать за результатами голосування журі та глядачів.

Нагадаємо, що 69-й пісенний конкурс Євробачення відбудеться у швейцарському місті Базель. Гранд-фінал цьогорічного конкурсу проведуть на арені St. Jakobshalle у суботу, 17 травня, а півфінали — 13 та 15 травня 2025 року. Повний список країн, які братимуть участь у Євробаченні-2025, буде оприлюднений пізніше цього року.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору