Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

На Прикарпатті відбувся пам’ятний турнір з міні-футболу, присвячений загиблим рятувальникам

Футбол

19 вересня на базі спорткомплексу Головного управління ДСНС в області відбувся турнір з міні-футболу серед силових структур Прикарпаття, метою якого стало вшанування пам’яті рятувальників, які загинули, виконуючи свій обов’язок.

Ділиться Інформатор, посилаючись на ДСНС в Івано-Франківської області.

Футбол

На пам’ятному турнірі з міні-футболу, що відбувся 19 вересня в Івано-Франківську, зібралися 8 команд силових структур області. Цей захід став символом вдячності і пам’яті тих, хто віддав своє життя заради порятунку інших. Першість здобула команда Івано-Франківського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Друге місце посіли рятувальники, а бронзові нагороди дісталися представникам Головного управління Національної поліції в області.

Футбол

Т.в.о. начальника ГУ ДСНС в області Віталій Федорчук наголосив: “Цей турнір — це не просто гра. Це наша вдячність і шана тим, хто більше ніколи не повернеться додому, але завжди залишиться у нашій пам’яті. Це нагадування про їхню мужність, відвагу та самопожертву. Вони — наші герої без зброї, які віддали своє життя, рятуючи чужі. Нехай цей турнір стане символом єдності, пам’яті та поваги до наших рятувальників. Граючи сьогодні, ми вшановуємо тих, хто вже ніколи не зможе зіграти. Ми присвячуємо цей турнір їм — нашим безстрашним героям, які, не маючи зброї, все ж ставали на передову боротьби за людські життя”.

Футбол Футбол Футбол

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору