Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Прикарпатський нацгвардієць здобув “золото” на чемпіонаті України з кікбоксингу після важкого поранення

Перемога

Прикарпатський нацгвардієць Михайло Селіванов став чемпіоном України з кікбоксингу WTKA, здобувши “золото” після серйозного поранення, отриманого під час бойових дій біля Кремінної. Михайло пройшов складний процес реабілітації, повернувшись до служби та тренувань.

Ділиться Інформатор, посилаючись на Національну гвардію України.

У чемпіонаті взяли участь близько 400 спортсменів з 17 регіонів, які продемонстрували високий рівень майстерності. Михайло провів чотири переможні поєдинки, здобувши “золото” та отримавши місце в національній збірній України. Тепер його чекає новий виклик — участь у Чемпіонаті світу з кікбоксингу WTKA, що відбудеться з 23 по 27 жовтня 2024 року в італійському місті Марина-ді-Каррара.

Цей чемпіонат став важливим етапом для мене. Повернутися до тренувань після поранення було нелегко, але я відчував свій обов’язок. Кожен тренувальний день наближав мене до можливості представити Україну на міжнародній арені. Я відчуваю велику відповідальність перед побратимами, які захищають нашу країну, і хочу показати, що ми сильні не лише на полі бою, а й у спорті. Я зроблю все можливе, щоб гідно представити Україну на чемпіонаті світу“, — поділився Михайло Селіванов.

Михайло Селіванов — майстер спорту з боксу, який протягом семи років представляв збірну України на чемпіонатах Європи та світу. Крім того, він заснував дитячу школу боксу.

З 2014 року Михайло проходив строкову службу, а згодом уклав контракт із Нацгвардією України. Він брав участь у бойових діях від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, виконуючи обов’язки старшого кулеметника 50 полку імені полковника Семена Височана Нацгвардії. Михайло отримав поранення в руку та плече внаслідок атаки російських дронів, але, незважаючи на це, утримував бойову позицію протягом 26 годин.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору