Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Вночі на Прикарпаття увірвалися шахеди, а на Львівщині через БПЛА горів колишній колгосп

Ще одна неспокійна ніч для України. Івано-Франківщину атакували ворожі БПЛА, у області було чутно вибухи. За попередньою інформацією працювало ППО.

Ділиться Інформатор.

Попередньо, ще після опівночі Повітряні Сили України фіксували рух іранських БПЛА на захід. Вперше про це було повідомлено о 00:34. Тоді шахеди були північніше Вінниці та рухалися в бік заходу країни. Водночас через півгодини, ймовірно нова група шахедів о 01:08 знову рухалася курсом на захід — цього разу починали свій рух із Київщини та Харківщині.

За 10 хвилин до початку повітряної тривоги на Прикарпатті, о 02:06 БПЛА перебували у повітряному просторі Тернопільщини та Вінничини. Саму ж повітряну тривогу на Івано-Франківщині було оголошено о 02:17.

О 3:17 мер Івано-Франківська Руслан Марцінків повідомив про роботу ППО в місті:

Відбій повітряної тривоги у області було оголошено о 4:31. Як повідомила голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук під час атаки ударних безпілотників у області працювали сили ППО та на даний момент немає постраждалих:

“Цієї ночі наша область знову зазнала ворожої атаки. Під час повітряної тривоги на Прикарпатті працювали сили ППО.
На щастя, обійшлося без постраждалих.”

Додамо, що на території сусідньої Львівщини протягом повітряної тривоги залетів один ворожий безпілотник, який вдалося збити. Однак, внаслідок падіння уламків зайнялася пожежа у одному із сіл області. За попередніми даними загорілося приміщення колишнього колгоспу:

“Унаслідок падіння уламків БпЛА близько 04:30 виникла пожежа в одному зі сіл нашої області. Загорілося приміщення колишнього колгоспу. Займання оперативно загасили вогнеборці. Залучали 20 пожежників та 4 одиниці спецтехніки”

Максим Козицький додав, що було пошкоджено три автомобілі (1 вантажний та 2 легкових), а у житлових будинках неподалік вибиті вікна.

Більше деталей згодом після оприлюднення офіційних даних про наслідки атаки на Івано-Франківську область

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору