Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Вдома небо синє-синє, а дім — найкраще місце на Землі” | Інфоплейлист №16

Ділимося новою підбіркою україномовних пісень, від яких вам стане тепло на душі…

Ділиться Інформатор.

Цьоготижневий Інфоплейлист розпочинає популярна рок-група Антила із новим синглом “Вдома”, що наштовхує нас на спогади рідного дому та тепла від нього.

Антитіла — Вдома

Новий сингл відомого українського гурту “Антитіла” розповідає про Україну, яка є домівкою для кожного з нас. Від композиції віє теплом, адже можна побачити знайомі для кожного місця – одеський “Пасаж”, вулиці Льовова. Тут збережено все, що ми вважаємо домом, а ним є Україна.

Увімкнути пісню, вдивитися у синє безмежне небо, відчути кожен подих, вловити кожен аромат, коли… вдома! Або ж закрити очі, уявити своє найкраще місце на землі, коли… десь далеко. Чи на повну гучність в авто, щоб мчати додому до рідних і близьких… до своїх. Саме такі миті, саме такі спогади криються у цих нових, особливих мелодії та ліриці від Антитіл!

ТНМК — По 50

Легендарний гурт Танок на майдані Конго презентує нову пісню із свіжого альбому “Ватра black”. За словами артистів, пісня готувалася до виходу, коли обом виповниться по 50 років.

“Пісня та кліп готувались давно до наших ювілеїв і мали вийти в проміжку тих 9 днів, коли і Фаготу і Фоззі було по 50 років. Пісня на автомобільну тематику, тож і кліп було логічно зняти на СТО зі справжніми легендами американського автопрому. Два покоління по-своєму бачать і репрезентують американську культуру. Дивіться і все зрозумієте. Оригінальній пісні за рік теж лусне полтішок, тож якийсь символізм все ж таки наявний. Трек базується на семплі “Коло млина калина” ансамблю “Візерунки шляхів””, – діляться артисти

Хейтспіч і Oколиця — кістки кістки кістки

Пісня про меланхолічне переживання самоти в умовах сучасних реалій – держава у смартфоні, сплахи у небі, коридор, постіль. Три слова, але яке значення вони мають у нашому сьогоденному житті.

Не знаю, де мій дім
Все життя живу як в хостелі

M1SHKA — Сповідь

M1SHKA презентує власну “Сповідь”. Новий сингл артиста — це естетична подорож у світ гріхів та сповіді, як відправної точки відвертих стосунків. Затамуй подих, уяви найпотаємніше разом з треком M1SHKA — “Сповідь”!

Annei — Валізи зі спогадами

“Кліп показує, як спогади можуть переносити нас ― коли в фізичному світі ти болиш, навколо все видається розбитим і неживим, а всередині себе ти там, де хочеш бути та з ким хочеш бути. Або навпаки ― коли ти вириваєшся з пастки спогадів і дозволяєш собі злетіти над ними, відпустити їх і себе. Пам’ять ― дивовижний дар нам від Бога, який може стати і відрадою, і в’язницею”, — ділиться ANNEI.

Ярослав Куцій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору