Інформатор Калуш

ГРОШІ

У мами загиблого на війні захисника із Калуша прогресує рак. Потрібні кошти на лікування

У мами загиблого на війні захисника із Калуша прогресує рак. Потрібні кошти на лікування

Мати загиблого Захисника України Максима Лазоришина із Калуша потребує фінансової підтримки, щоб побороти рак. Наразі хвороба прогресує.

Про це у соцмережі повідомила калушанка Тетяна Будзан, передає Інформатор.

“У пані Валентини стався рецидив раку, і хвороба продовжує прогресувати. Лікування вимагає значних фінансових витрат, яких у сім’ї, на жаль, немає.

Максим віддав своє життя за нашу свободу. Тепер ми маємо шанс віддячити йому, підтримавши його маму в цей нелегкий час”, — звертається авторка допису до всіх небайдужих.

Вона закликала долучитися до збору коштів, щоб допомогти мамі Героя побороти хворобу.

Кошти можна надсилати на картку пані Валентини: 5168745126882049 (Лазоришин Валентина)

Нагадаємо, 21-річний Максим Лазоришин загинув 15 січня 2023 року в бою в районі Краматорська, що на Донеччині. Він був патріотом, який ще з юнацьких років долучався до громадського життя міста: був членом Молодого руху, Спілки католицької молоді та фанатом Калуського футбольного клубу. У 18 років підписав контракт з Державною Службою України, вступивши у її лави. В ході проходження служби здобув звання старшого сержанта. На війні був кулеметником відділення інспекторів прикордонної служби прикордонної комендатури швидкого реагування. Посмертно нагороджений медаллю “Захиснику Вітчизни” за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння Українському народові.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору