Інформатор Калуш

ВЛАДА

Долинська міська рада замовила платні іміджеві матеріали на обласному телебаченні

Долинська міська рада замовила платні іміджеві матеріали на обласному телебаченні

Від початку року це перший договір із телевізійниками. Але, судячи з прописаних умов, сюжети до кінця року будуть виходити регулярно й обійдуться платникам податків у 60 тисяч гривень. Третину суми освоїли у рекордні терміни.

Повідомляє Інформатор.

Долинська міська рада оприлюднила на Prozorro інформацію про закупівлю без використання електронної системи. Йдеться про замовлення послуги на виготовлення інформаційних сюжетів про територіальну громаду та органи місцевого самоврядування (іміджеві відеоматеріали).

Договір підписано 10 вересня цього року з ТОВ “АМП Груп” (телерадіокомпанія “РАІ”. — Ред.) із терміном дії до кінця 2024 року. Загальний бюджет закупівлі — 60 тисяч гривень. У додатку до договору зазначено, що вартість одного іміджевого відеоматеріалу — 5000 гривень. Це означає, що до кінця року прогнозовано мали би вийти 12 сюжетів про громаду.

На третину суми телевізійники свої зобов’язання виконали: чи то в рекордні терміни, чи заздалегідь — у борг. Так, договором передбачено, що розрахунок відбувається у 20-тиденний термін за фактично надані послуги на підставі Акту приймання-передачі наданих послуг. А за даними Єдиного веб-порталу використання публічних коштів 13 вересня компанія надала у міську раду чотири акти виконаних робіт і 17 вересня отримала за це плату — 20 000 гривень.

Нагадаємо, що в липні на запит Інформатора щодо платних публікацій у пресі Долинська міська рада надавала відповідь про фактично відсутність такої статті витрат. Йшлося лише про обов’язкову публікацію рішення про місцевий бюджет, якої вимагає Бюджетний кодекс України. Також інформували, що на відділ інформаційної політики та зв’язків із громадськістю у Долині цьогоріч виділили фінансування лише на зарплати двох працівників.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору