Калуш До сайту

Спортсмени Калуша здобувають перемоги на змаганнях з легкої та важкої атлетики

Калуські легкоатлети та важкоатлети 21-22 вересня вразили своїми досягненнями на змаганнях. Вихованці ДЮСШ Калуської міської ради продемонстрували високі результати на командному чемпіонаті України з легкої атлетики в Івано-Франківську, а також на Чемпіонаті Івано-Франківської області з важкої атлетики в Коломиї.

Ділиться Інформатор, посилаючись на ДЮСШ Калуської міської ради.

На чемпіонаті України з легкої атлетики юнаки та дівчата 2009 року народження та молодші змагалися за призові місця. Владислав Мамченко став переможцем у забігах на дистанціях 3000 м і 1500 м, Марія Олійник зайняла друге місце на дистанції 3000 м, а Мар’ян Луцан посів 2 місце у метанні 4-кілограмового молота. Тренери калуських спортсменів – Марта Ханенків, Микола Шевчук та Ігор Заремба – внесли великий вклад у підготовку своїх вихованців.

Водночас у Коломиї проходив Чемпіонат області з важкої атлетики, в якому брали участь понад 70 атлетів з різних міст. Спортсмени з Калуша, підопічні тренерів Марії Відливаної та Ігоря Стечака, здобули 4 золоті, 4 срібні та 2 бронзові нагороди, зайнявши 2 загальнокомандне місце. Серед переможців – Денис Винник, Максим Аніщенко, Олександр Семчук, які вибороли перші місця у своїх категоріях.

Калуська міська рада щиро вітає спортсменів та їхніх тренерів з цими досягненнями і дякує Збройним Силам України за можливість проводити змагання та підтримувати розвиток спорту в регіоні.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08