Інформатор Калуш

ТРЕШ

У Калуші намагалися підпалити приміщення виконавчої служби

Поліція

У Калуші затримали 26-річного чоловіка, підозрюваного у підпалі адміністративної будівлі, що призвело до значних пошкоджень майна. Слідчі вже оголосили підозру фігуранту, якому загрожує позбавлення волі.

Ділиться Інформатор, посилаючись на поліцію Івано-Франківської області.

Нещодавно на лінію “102” надійшло повідомлення про підпал приміщення, що орендується Калуським відділом ДВС. Внаслідок пожежі було пошкоджено металопластикове вікно, а також внутрішнє та зовнішнє підвіконня.

Поліція

На місце події оперативно прибула слідчо-оперативна група Калуського районного відділу поліції та кримінальна поліція ГУНП в Івано-Франківській області. Правоохоронці провели огляд місця події, виявили сліди взуття, відбитки пальців, а також вилучили запальничку, пляшки з розчинником та інші речові докази.

З’ясувалося, що підозрюваний облив зовнішнє підвіконня адміністративної будівлі, в якій проходять ремонтні роботи, легкозаймистим розчинником і підпалив його, після чого втік з місця злочину.

Поліцейські встановили, що до правопорушення причетний 26-річний мешканець Калуша, раніше неодноразово судимий за майнові злочини. Незабаром його знайшли та затримали відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі оголосили чоловіку підозру за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України, яка передбачає умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу. Суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання до десяти років позбавлення волі.

Поліція Поліція Поліція

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору