Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калуській бібліотеці подарували понад 70 книг

Бібліотека

Нещодавно бібліотека взяла участь у благодійній акції “Подаруй книгу”, ініційованій Прикарпаттяобленерго, метою якої стало збирання україномовних книг для бібліотек з нагоди 94-ї річниці підприємства під девізом “Коли історія оживає у слові”.

Ділиться Інформатор, посилаючись на Калуську центральну бібліотеку імені Т. Шевченка.

Представники Прикарпаттяобленерго передали до бібліотеки понад 70 примірників книг. Бібліотека висловлює щиру подяку пані Ользі Тишко за поповнення фонду. У цей час особливо важливо популяризувати українську мову та літературу, і бібліотека впевнена, що передані книги знайдуть відгук у серцях майбутніх читачів.

Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек закликають всіх приєднатися до акції та дарувати книги бібліотекам, адже вони потребують цього більше ніж будь-коли. Робіть добро, і воно повернеться до вас сторицею.

Прикарпаттяобленерго зазначає:

Ще одна частинка книг потрапила у надійні руки. Віримо, що кожен переданий примірник сподобається читачам Калуша та буде записаний не в одній абонентській картці. Попри те, що акція “Подаруй книгу”, організована Прикарпаттяобленерго, завершена, завжди можна приносити літературу безпосередньо в бібліотеки. Таким чином ви не лише поповните книгозбірні новими цікавими виданнями, а й зробите добру і корисну справу для інших“.

Бібліотека

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору