Калуш До сайту

На околиці Калуша нетверезий водій з’їхав у кювет і пошкодив автомобіль

У Калуському районі сталося ДТП за участю нетверезого водія. Молодий чоловік не впорався з керуванням, що призвело до з’їзду автомобіля у кювет. Поліція склала адмінпротоколи за кількома порушеннями.

Ділиться Інформатор, посилаючись на поліцію Калущини.

На вихідних до Калуського районного відділу поліції надійшло повідомлення від водія, який, проїжджаючи околицею міста, побачив автомобіль у кюветі. Поліцейські негайно прибули на місце події і виявили транспортний засіб із механічними пошкодженнями.

Як з’ясувалося, за кермом перебував 25-річний мешканець Новицької громади. Чоловік був у стані алкогольного сп’яніння і, не вибравши безпечної швидкості, не впорався з керуванням та з’їхав з дороги. Інспектори відсторонили водія від керування та склали адмінматеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння), ст. 124 (Вчинення ДТП), та ч. 1 ст. 126 (Відсутність поліса страхування).

Поліція закликає всіх учасників дорожнього руху дотримуватися правил безпеки, не сідати за кермо у нетверезому стані, не допускати ризикованих маневрів та дотримуватися швидкісних режимів, як у населених пунктах, так і поза ними, щоб уникнути несподіваних аварійних ситуацій.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08