Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуші планують ремонт невеликого провулка біля муніципального ринку

У Калуші планують ремонт невеликого провулка біля муніципального ринку

На розгляді у депутатських комісіях перебуває проєкт рішення міської ради щодо поповнення статутного капіталу комунального підприємства “Калуський муніципальний ринок”.

Інформатор розповідає детальніше.

Йдеться про 800 тисяч гривень, які хочуть спрямувати на ремонт доріжки між автозаправкою на вулиці Ринковій та новозбудованим приміщенням поза муніципальним ринком. На цьому відрізку пішохідної зони у базарні дні зазвичай торгують різними дрібничками місцеві.

Як йшлося на засіданні постійної депутатської комісії з питань гуманітарної роботи, комунальне підприємство “Екоресурс” зекономило 800 тисяч гривень і зараз готове передати ці кошти та інше КП — “Муніципальний ринок”. Це дасть змогу ще цього року відремонтувати пішохідну зону, яка наразі має гравійне покриття.

Керівник муніципального ринку Любомир Онуфрик називає цей проєкт соціальним, адже на тому місці, каже, торгують переважно пенсіонери.

Критично поставилася до ідеї депутатка Галина Матківська, на думку якої, у значно критичнішому стані зараз знаходиться дорога до села Яворівка та тротуар у селі Боднарові. Вона просила колег-депутатів та заступника міського голови Богдана Білецького звернути на це увагу та, якщо є вільні кошти, то подумати про комфорт дітей або навіть підтримку ЗСУ, а не робити там, де не є вкрай необхідно.

Проєкт рішення ще розглядатимуть на інших комісіях міської ради, а затвердити його чи ні, визначатимуться під час засідання сесії, що заплановане на найближчий четвер.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору