Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

В поліції встановили, хто був винуватцем вчорашньої ДТП в центрі Калуша

На одній із центральних вулиць Калуша вчора сталася автопригода за участю двох транспортних засобів. Поліція розповіла деталі.

Ділиться Інформатор, посилаючись на поліцію Калущини.

Вчора ми повідомляли про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася на одній із центральних вулиць Калуша.

Поліція Калуського району повідомила, що водій автомобіля “Peugeot”, виконуючи маневр повороту ліворуч, не надав переваги в русі автомобілю “Citroën Berlingo”, за кермом якого перебував 22-річний водій. “Citroën” рухався зустрічною смугою, і через порушення правил дорожнього руху зіткнення стало неминучим.

Обидва автомобілі зазнали серйозних механічних пошкоджень, однак, на щастя, в результаті аварії ніхто не постраждав. Патрульні поліцейські оперативно прибули на місце події, задокументували обставини ДТП і склали адміністративні матеріали на водія “Peugeot”, який став винуватцем зіткнення.

Дтп

Правоохоронці вкотре нагадують водіям про важливість дотримання правил дорожнього руху, особливо під час виконання маневрів на дорогах. Вони закликають не сідати за кермо у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння, адже це підвищує ризик трагічних ситуацій. Також варто пам’ятати про необхідність дотримання швидкісних режимів у населених пунктах і за їх межами, що дозволяє своєчасно реагувати на несподівані зміни дорожньої обстановки та уникати непередбачуваних наслідків.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору