Калуш До сайту

Калушанина засудили за незаконне зберігання психотропної речовини, яку він знайшов

Калуський суд визнав винним 27-річного мешканця міста в незаконному зберіганні амфетаміну, призначивши йому покарання у вигляді пробаційного нагляду строком на два роки.

Ділиться Інформатор, посилаючись Калуську окружну прокуратуру.

Як встановило слідство, у липні 2024 року чоловік, перебуваючи в лісовому масиві поблизу кладовища в Калуші, знайшов поліетиленовий пакет із амфетаміном. Усвідомлюючи незаконність дій, він узяв пакет із психотропною речовиною, поклав його у свою сумку та зберігав його до моменту, коли його зупинили працівники поліції на вул. Каракая в Калуші. Під час перевірки чоловік добровільно видав поліетиленовий пакет із 0,2297 грамами амфетаміну.

На суді обвинувачений повністю визнав свою провину, активно сприяв розслідуванню та уклав угоду про визнання винуватості з прокурором. Вироком Калуського міськрайонного суду угоду затверджено, і чоловіка визнано винним за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Окрім пробаційного нагляду на два роки, на обвинуваченого покладено обов’язки: регулярно з’являтися для реєстрації до органу з питань пробації, повідомляти про зміну місця проживання чи роботи та не залишати країну без дозволу.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08