Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Просила води, але вчинила злочин: у Сівці-Калуській жінка вкрала у подруги золоті сережки

Жінка прийшла до подруги просити води, побачивши у літній кухні золоті сережки, вирішила їх викрасти. Для цього, щоб відволікти її попросила в неї води.

Ділиться Інформатор.

54-річна жителька Сівки Калуської наприкінці травня прийшла до будинку своєї подруги та побачила у літній кухні золоті сережки. Саме тоді у неї виник умисел здійснити таємне викрадення майна. Щоб відволікти її, вирішила попросити води:

“З цією метою під час спілкування із знайомою, жінка попросила у останньої води для того, щоб відволікти її. В подальшому  скориставшись тим, що за її діями ніхто не спостерігає, таємно викрала з приміщення золоті сережки, які належали потерпілій. Після цього вона покинула місце вчинення злочину, розпорядившись вказаним майном на власний розсуд“, – повідомили у Калуській окружній прокуратурі.

24 вересня 2024 року, Калуський міськрайонний суд виніс вирок, із врахуванням  обставин, які пом’якшують покарання та особи обвинуваченої, яка раніше не притягалась до кримінальної відповідальності, жінку визнано винуватою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 4 ст. 185 КК України та призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі та на підставі ст. 75 КК України звільнено від відбування покарання із іспитовим строком 2 роки.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору