Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

В Україні — загальнонаціональна хвилина мовчання. Згадуємо Вадима Жукова

Згадуємо Вадима Жукова

Поіменно згадуємо всіх захисників із Калущини, життя яких обірвала війна. Їхні імена мають бути навіки закарбовані в пам’яті нашого нескореного народу.

Разом із Інформатором згадайте сьогодні про Вадима Жукова — солдата 82 окремої десантно-штурмової бригади.

Вадим Жуков народився 26 листопада 1988 року у місті Калуші, мав молодшого брата. Навчався у школі №6 та згодом — №7. Займався легкою атлетикою та у шкільні роки їздив на різні змагання з цього виду спорту.

Після школи вступив до ВПУ №7 та вивчився на муляра-штукатура, пічника. Продовжував займатися спортом… Далі почався його трудовий шлях.

У 2006 році Вадим Жуков одружився і згодом став батьком (мав сина і доньку), але подружнє життя не склалося. Згодом чоловік одружився вдруге і в цьому шлюбі в нього також народилося двоє дітей — синів.

У січні 2023 року його призвали на військову службу і він пішов захищати рідну землю. Служив у складі військової частини А 2582 (був стрільцем-снайпером 4 десантно-штурмового відділення 2 десантно-штурмового взводу 6 десантно-штурмової роти 2 десантно-штурмового батальйону). Був мужнім і дисциплінованим бійцем…

Загинув Вадим Жуков 7 вересня 2023 року у районі населеного пункту Вербове Пологівського району Запорізької області. Лише 11 вересня його тіло вдалося забрати з поля бою.

Свій останній спочинок знайшов на Алеї Слави міського кладовища.

Памʼятаймо, яку ціну заплатили за наше майбутнє Герої-земляки. Світла пам’ять!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору