Калуш До сайту

“Барикада” на вулиці Українській: мешканці скаржаться, а що кажуть комунальники?

Мешканці вулиці Українська 8а в Калуші обурюються у соцмережі через незадовільний стан дороги після ремонту прориву трубопроводу, який проводили ще навесні.

Ділиться Інформатор.

Після завершення робіт комунальники залишили зруйновану кришку каналізаційного люку та яму без належного асфальтного покриття.

Люди змушені зробити барикаду з підручних засобів, щоб автомобілі чи карети швидкої допомоги не провалилися в цей небезпечний люк“, – зазначає анонімний користувач у соцмережах.

За його словами, жителі вже неодноразово зверталися до різних служб з проханням вирішити проблему, однак реакції досі немає.

Інформатор звернулася за коментарем до начальника управління житлово-комунального господарства Тараса Фіцака, який пояснив, що після ремонту водопроводу, проведеного “Калуською енергетичною компанією”, вони і повинні завершити відновлення дороги.

Наразі щебінь засипаний для того, щоб він осів. Якщо зараз залити асфальт, то він може провалитися. Як тільки завершиться процес осідання, ремонт буде виконано повністю“, – зазначив посадовець.

Інформатор зателефонував і до “Калуської енергетичної компанії”. Диспетчер повідомила, що заявку прийнято, її опрацюють та передадуть начальству, щоб роботи на цьому ділянці були виконані якомога швидше.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08