Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Боднарові під колеса авто ледь не потрапили діти

дорога

Дорожньо-транспортна пригода трапилася днями у селі Боднарів. Там перед пішохідним переходом зіткнулося два автомобілі. У цей час дорогу переходили діти.

Про це сьогодні йшлося на сесії міської ради, пише Інформатор.

Про ситуацію розповіла депутатка Галина Матківська:

“Дякувати Богу, що обійшлося без жертв. А могли постраждати четверо дітей. Вони відскочили”.

Факт ДТП Інформатору підтвердили в поліції. Начальник сектору комунікацій ГУНП в Івано-Франківській області Андрій Яцків каже, що аварія трапилася біля пішохідного переходу. В той момент, коли одна з автівок зупинилася перед пішохідним переходом ззаду в неї в’їхав вантажний автомобіль. Потерпілих у цій автопригоді не було.

Депутатка тим часом запропонувала міській раді звернутися до ДП “Дороги Прикарпаття” з тим, щоб ця служба подбала про відновлення тротуарів у населеному пункті.

“Це неможливо перейти вже. А там ходить близько 300 дітей, бо там школа і садочок, а початкові класи водять ще у їдальню щодня”, — зазначила Галина Матківська.

“Це питання потрібно в комплексі розглянути. Там потрібно встановлювати відбійники по всій протяжності тротуару й залишити можливість переходити дорогу лише через пішохідні переходи. Це стосується, напевно, і села Вістова”, — зазначив секретар міської ради Віктор Гільтайчук та дав доручення управлінню житлово-комунального господарства опрацювати це питання.
ФОТО ілюстративне

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору