Інформатор Калуш

ТРЕШ

Удосвіта два “шахеди” проривалися на Прикарпаття. Є пошкодження електромереж

небо над Прикарпаттям

Перед світанком 26 вересня на Прикарпатті була оголошена повітряна тривога. Небезпеку в регіон несли ворожі безпілотники.

Пише Інформатор.

Тривогу на Івано-Франківщині було оголошено о 03:15. У цей час сили оборони вже успішно працювали у багатьох інших областях.

“Продовжується рух великої групи через Сумщину→ Чернігівщину →Київщину. Це близько 10, може 15 БпЛА. Більшість до Київщини не долітає навіть. Окремо літає групка БпЛА на Хмельниччині. Загроза для Старкону. Поодинокі розкидані на Черкащині, Кіровоградщині, Одещині”, — так описував ситуацію моніторинговий канал.

Повітряні сили у цей час сповістили, що для Івано-Франківської та Чернівецької областей є загроза застосування ударних БпЛА.

Далі повідомили, що два БпЛА з Хмельниччини через Тернопільщину взяли напрямок на Івано-Франківщину.

Інформація про безпілотники в межах області була до 03.49. Відтак о 04.13 оголосили відбій загрози в межах Прикарпаття.

Наразі відомо, що внаслідок нічної атаки російських безпілотників в Івано-Франківській громаді зафіксовані пошкодження електромереж. Про це повідомили в Прикарпаттяобленерго:

“До уваги жителів обласного центру. Унаслідок нічної атаки російських безпілотників, в Івано-Франківській громаді зафіксовані пошкодження електромереж. Через це наразі знеструмлена центральна частина Івано-Франківська: вулиці Незалежності, Коновальця, Січових Стрільців, Степана Бандери та частина прилеглих. Бригади енергетиків вже виїхали на ліквідацію пошкоджень, але на відновлення електропостачання необхідний час. Тож споживачів просять врахувати це. Памʼятаємо, що попри все – світлу бути, і ворогу не зламати нас!”

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору