Калуш До сайту

ФК “Гарда” (Калуш) — ФК “Вільхівці” (Вільхівці) | АНОНС МАТЧУ 7 ТУРУ

ФК “Гарда” проведе свій передостанній домашній матч у першому колі Чемпіонату області з футболу. Суперником калушан стане ФК “Вільхівці”. Обом командам необхідно реабілітуватися перед власними вболівальниками. Протистояння обіцяє бути дуже цікавим.

Ділиться Інформатор.

Футбольний поєдинок  між ФК “Гарда” (Калуш) та ФК “Вільхівці (Вільхівці) відбудеться на стадіоні “Хімік” вже цієї неділі 29 вересня. Початок матчу 0 14:00. ФК “Гарда” запрошує усіх вболівальників до рідний стадіон, щоб підтримати команду у вкрай принциповому поєдинку.

 

СТАТИСТИКА ПРОТИСТОЯННЯ КОМАНД

Протягом трьох сезонів від дня заснування “Гарди” у 2021 році, у офіційних матчах команди зустрічалися 5 разів. Статистика матчів на користь ФК “Гарда”: перемог “Гарди”— 3;  перемог “Нафтовика” — 1; Нічиїх — 1.

Сезон 2021/2022

Сезон 2022/2023 

Сезон 2023/2024

 

ОЧІКУВАННЯ ВІД МАТЧУ

У минулому 6 турі обидві команди втратили очки. ФК “Гарда” у Долині програла місцевому “Нафтовику” з рахунком 1:0. Щодо “Вільхівців”, то команда зіграла у суху нічию із “Blago-Юністю”. Гра вийде досить напруженою з огляду на останні результати команд. Втім, у калушан є свій козир – відданні фанати, які до останньої хвилини матчу рвуть горлянки та женуть підопічних Андрія Драгана вперед.

“Вільхівці” насправді непростий суперник, але калушани повинні грати із суперником. Ба більше, за присутності рідних трибун повинні вигравати цей матч. Зрештою, що буде в матчі та як він завершиться подивимося у цю неділю 29 вересня.

До темиБожевільне дербі: колишній гравець “Гарди” вирішив долю матчу у Долині | ВІДЕОРЕПОРТАЖ

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08