Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калуська громада попрощалася з полеглим Героєм Антоном Кривошеєю

Антон Кривошея

15 вересня 2024 року на Донеччині загинув Герой Антон Кривошея, який з травня цього року служив у складі Збройних Сил України, захищаючи свободу та незалежність рідної країни. У Калуші відбулася церемонія прощання з відданим Захисником.

Ділиться Інформатор, посилаючись на Андрія Найду.

Антон Кривошея народився 29 травня 1980 року в місті Кривий Ріг, де зростав і здобував освіту. Він мав дві вищі освіти: перша за спеціальністю “Інформаційні управляючі системи і технології”, друга – сертифікований спеціаліст клінічної та лабораторної медицини. Понад 20 років Антон Кривошея працював на керівних посадах у сфері IT.

З початком повномасштабного вторгнення разом із родиною переїхав до Калуша, де активно займався волонтерською діяльністю, у тому числі в ГО “Чисті серця Калуш”.

11 травня 2024 року він став на захист України. Служив старшим стрільцем у 2-й парашутно-десантній роті 1-го батальйону. Після важкого поранення й реабілітації знову повернувся на фронт.

15 вересня Антон Кривошея загинув у бою, віддаючи своє життя за свободу України. Щирі співчуття його родині. Низький уклін Герою за самопожертву.

Поховання Поховання Поховання Поховання Поховання Поховання Поховання Поховання

Вічна пам’ять та слава Антонові Кривошеї!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

Нагору