Калуш До сайту

Калуська громада попрощалася з полеглим Героєм Антоном Кривошеєю

15 вересня 2024 року на Донеччині загинув Герой Антон Кривошея, який з травня цього року служив у складі Збройних Сил України, захищаючи свободу та незалежність рідної країни. У Калуші відбулася церемонія прощання з відданим Захисником.

Ділиться Інформатор, посилаючись на Андрія Найду.

Антон Кривошея народився 29 травня 1980 року в місті Кривий Ріг, де зростав і здобував освіту. Він мав дві вищі освіти: перша за спеціальністю “Інформаційні управляючі системи і технології”, друга – сертифікований спеціаліст клінічної та лабораторної медицини. Понад 20 років Антон Кривошея працював на керівних посадах у сфері IT.

З початком повномасштабного вторгнення разом із родиною переїхав до Калуша, де активно займався волонтерською діяльністю, у тому числі в ГО “Чисті серця Калуш”.

11 травня 2024 року він став на захист України. Служив старшим стрільцем у 2-й парашутно-десантній роті 1-го батальйону. Після важкого поранення й реабілітації знову повернувся на фронт.

15 вересня Антон Кривошея загинув у бою, віддаючи своє життя за свободу України. Щирі співчуття його родині. Низький уклін Герою за самопожертву.

Вічна пам’ять та слава Антонові Кривошеї!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08