Калуш До сайту

Жителі будинку у центрі Калуша скаржаться на зарослі та змій. Що відбувається?

Мешканці одного із будинків на вулиці Ковжуна скаржаться на зарослі поблизу смітників. Ба більше, вони створюють умови для поширення гризунів та змій, що є потенційною небезпекою для жителів будинку.

Ділиться Інформатор.

26 вересня 2024 року, на черговій 73 сесії Калуської міської ради, депутатка ВО “Батьківщина” Ольга Сікора повідомила народним обранцям про скарги мешканців, що проживають на вулиці Ковжуна, 3. За словами депутатки, вони скаржаться на безлад поблизу смітників, а також природні хащі, що там утворилися.

Також, як зауважує О. Сікора, мешканці будинку, що навпроти церкви св. Михаїла, нарікають на те, що у кущах завелися гризуни та змії. Журналісти Інформатора вирішили перевірити стан прибудинкової території на вулиці Ковжуна, 3. Поблизу смітників і справді безлад. Втім достеменно невідомо, хто його зробив – мешканці чи невідомі люди. Щодо заростей, то вони й справді тут є і до того ж чималі. Це створює умови для розплодження плазунів, які становлять небезпеку для людей – як мінімум можуть налякати та навіть вкусити.

До теми — “Барикада” на вулиці Українській: мешканці скаржаться, а що кажуть комунальники?


Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08