Інформатор Калуш

ТРЕШ

Конфлікт між молодиками закінчився стріляниною: поліція затримала правопорушника

Поліція

Поліція Івано-Франківської області повідомляє про інцидент, що стався вночі, коли двоє молодиків втягнулися в конфлікт, у результаті якого один з учасників вчинив хуліганство із застосуванням травматичного пістолета, внаслідок чого постраждав 21-річний чоловік.

Ділиться Інформатор, посилаючись на поліцію Івано-Франківської області.

Фігурант, мешканець Івано-Франківська, спершу вдарив потерпілого, а потім двічі вистрілив у нього. Після цього зловмисник намагався втекти, але поліція швидко затримала його.

21-річного потерпілого госпіталізували до Івано-Франківської обласної клінічної лікарні, де медики діагностували серйозні тілесні ушкодження, включаючи забійні рани в лобній та скроневій ділянці, а також рани передньої черевної стінки внаслідок пострілу травматичною зброєю.

Поліція

Поліцейські провели ретельний огляд місця події, під час якого вилучили змиви, патрон та інші речові докази. Завдяки злагодженій роботі екіпажу патрульної поліції, правопорушника було виявлено на одній з вулиць міста вже за кілька хвилин після скоєння злочину. У затриманого знайшли травматичний пістолет “ФОРТ-17” та одну з відстріляних гільз, які були вилучені поліцією.

Поліція На момент затримання, правопорушник не мав судимостей, проте вже був оголошений підозрюваним за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї). Наразі слідство триває, а суд незабаром визначить запобіжний захід для підозрюваного. Поліція закликає громадян бути обережними та уникати конфліктних ситуацій, особливо в умовах, коли застосування зброї може призвести до трагічних наслідків.

Поліція

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору