Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Рожнятівська бібліотека за три місяці видала понад 10 тисяч книг. Чи вистачить для рекорду?

Рожнятівська бібліотека за три місяці видала понад 10 тисяч книг

Для самої бібліотеки така активність уже є рекордом, адже книги не просто видавали читачам, а отримували на них відгуки. Нині книжкові анкети ледь вміщуються на столі.

Пише Інформатор.

Починаючи із 1 липня, у трьох бібліотеках України, серед яких Рожнятівська публічна бібліотека, працювали, щоб встановити рекорд України та отримати звання “Найбільш читаюча громада”. Бібліотеки умови виконали: залучили нових читачів, видали тисячі книг та отримали на них відгуки від читачів. Зараз всі — в очікуванні результатів від експертної комісії.

Детальніше про шлях до рекорду — у нашому репортажі: Рекорд України “Найбільш читаюча громада” — у Рожнятові почали книжкову акцію | РЕПОРТАЖ

“Непомітно промайнули три місяці нашого читацького рекорду. Здається тільки вчора був старт, а сьогодні вже добігає до завершення цей бібліотечний марафон. Читацький рекорд – це щось нове для працівників і користувачів бібліотеки, але всі попрацювали на славу і активно читали на рекорд”, — діляться нині у бібліотеці.

Усі три місяці з бібліотекою були постійні читачі, але на читацьку ініціативу прийшли й нові люди з числа Рожнятівської громади, які навіть вперше завітали до бібліотеки.

“Кожен, хто любить читати, кому до душі українські книги, долучився до нашого читацького рекорду! Підтримка кожного дуже важлива для нас!” — зазначають у бібліотеці.

Отож, головною ціллю тримісячного марафону було видати 10 тисяч книг і отримати на них відгуки читачів. У Рожнятові за цей час видали 10 274 книги, залучили 1107 користувачів та отримали 10 239 відгуків на прочитані книги.

“Радіємо, дорогі наші користувачі, що Ви нам довіряєте, читаєте, приділяєте увагу, підтримуєте, що дуже важливо в сучасному світі! Кожен, хто взяв участь в цій читацькій акції, підтримав свою бібліотеку і всю нашу громаду! Вдячні за Вашу активність, ініціативність, креативність, підтримку, за кожен відгук на прочитану книгу! З Вашою допомогою у нас все вийде! З Богом до успішного результату!” — резюмують бібліотекарі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору