Калуш До сайту

Басейн “Посейдон” планують відкрити у листопаді

Басейн “Посейдон” у Калуші запланував відновлення роботи 1 листопада, після проведення ремонтних робіт, які розпочалися влітку.

Ділиться Інформатор, посилаючись на Андрія Найду.

Басейн потребує масштабного оновлення, оскільки з моменту свого будівництва не піддавався капітальному ремонту. Відтак, тут необхідно відновити металеві конструкції, стелю та дах. Однак, враховуючи війну, основні видатки з місцевого бюджету направляються на підтримку ЗСУ. Тому деякі покращення в басейні здійснюються за рахунок спеціальних коштів ДЮСШ Калуської міської ради. У цьому році на ремонт у “Посейдоні” вже витрачено приблизно 1 млн 617 тис. грн.

Наразі тривають роботи, розпочаті ще в міжсезонний період. Зокрема, в котельні проводиться заміна старих котлів, вузлів та датчиків, що є тривалим процесом. Оновлення в котельні дозволить зекономити газ приблизно на 30% в цьому опалювальному сезоні.

Андрій Найда запевняє, що до 1 листопада будуть завершені всі роботи, аби відвідувачі могли повернутися до занять у басейні.

На наступний рік заплановано ще більші ремонтні роботи, які включатимуть капітальний ремонт всіх металевих конструкцій, заміну системи подачі гіпохлориту натрію, а також приведення в порядок стелі та підвального приміщення. Основною метою є створення комфортних та безпечних умов для дітей, які займаються в “Посейдоні”.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08