Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Ветерани з Прикарпаття взяли участь у змаганнях “Звитяга нескорених” у Луцьку

Змагання

29 вересня у Луцьку пройшли перші командні змагання серед ветеранів війни в рамках проєкту “Звитяга нескорених”. Обласний центр Волині зібрав 11 команд з різних регіонів України, зокрема з Прикарпаття.

Ділиться Інформатор, посилаючись на Волинську обласну державну адміністрацію.

Кожна команда, що складалася з трьох учасників, змагалася у чотирьох дисциплінах: жим гирь, аірбайк, жим штанги (вагою 60 кг) та веслування на тренажерах.

Змагання

Команда з Прикарпаття, під назвою “Полюби долю”, у складі Сергія Тарнавського, Мар’яна Світличного та Дениса Литвинова, показала достойний результат, фінішувавши на четвертому місці, всього на один крок від п’єдесталу.

Третє місце посіла команда “Буковина” з Чернівців, “срібло” виборола команда “Серце Азовсталі” з Маріуполя, а переможцями стали “Титани UA” з Дніпра. Головним рефері та амбасадором змагань був відомий спортсмен Василь Вірастюк.

Змагання Змагання

Під час заходу регіональна координаторка Всеукраїнської програми ментального здоров’я Наталія Коструба разом з колегами провела інформаційно-просвітницьку акцію для ветеранів та їхніх родин. Учасники мали можливість дізнатися про ініціативу першої леді Олени Зеленської “Ти як?”, яка пропонує психологічну підтримку для сімей військових, а також взяти участь у майстер-класах для дітей.

Змагання організували Федерація стронгмену України та Українська Федерація спорту ветеранів війни, за підтримки Луцької міської ради та громадської організації “Алгоритм дій”. Партнерами заходу виступили Волинська обласна державна адміністрація, спортивний клуб “Plaza”, мультимаркет “Аврора”, мінеральна вода “Вершина” та PowerPro.

Спорт об’єднує ветеранів, які повернулися з фронту та адаптуються до цивільного життя, і стає чудовим способом фізичного відновлення. Наші спортсмени з Прикарпаття вкотре продемонстрували неймовірну стійкість, силу духу та прагнення до перемоги.

Змагання

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору