Інформатор Калуш

ДОЛИНА

Мешканців Болехова кличуть у міську раду на громадські слухання

Мешканців Болехова кличуть у міську раду на громадські слухання

Буде йтися про проєкт рішення міської ради щодо затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території населених пунктів Болехівської територіальної громади.

Повідомляє Інформатор.

Проєкт регуляторного акту ще у вересні оприлюднили на офіційному сайті міської ради. Цим документом мають намір затвердити нові правила розміщення зовнішньої реклами в громаді, адже попередні були затверджені ще в 2014 році й, очевидно, вже не відповідають вимогам часу. Водночас планується, що договори на розміщення зовнішньої реклами, укладені до набрання чинності нового рішення, залишатимуться чинними до закінчення строку дії, зазначеного в таких договорах.

У нових правилах розписано, повноваження у сфері розміщення зовнішньої реклами, як оформити дозвіл, вимоги до зовнішньої реклами, порядок оплати тощо.

У вівторок, 8 жовтня, у приміщенні міської ради (м. Болехів, пл. Івана Франка, 12) відбудуться громадські слухання з обговорення проєкту цього регуляторного акту. Взяти участь в обговоренні запрошують депутатів міської ради, суб’єктів господарювання, керівників підприємств, установ та організацій, жителів міста. Початок — о 14:00.

Читайте такожБолехів відзначитиме День міста: програма подій та заходів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

Нагору