Калуш До сайту

Сили ППО працювали у 15 областях України, зокрема й на Прикарпатті — деталі нічної атаки ворожих БпЛА

Вночі 3 жовтня ворог випустив більше 100 шахедів. В результаті нічної атаки, українські сили ППО працювали у більшості областей нашої держави, зокрема і на Прикарпатті

Ділиться Інформатор.

Івано-Франківщину ворог атакував близько 3 ночі 3 жовтня. Як повідомила голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук, потерпілих у області немає:

“Знову неспокійна ніч на Прикарпатті. Під час повітряної тривоги область зазнала ворожої атаки. На щастя, обійшлося без постраждалих”.

До теми — Під час нічної атаки на Прикарпаття залетіли дрони-камікадзе та лунали вибухи. Що відомо?

За даними Повітряних Сил ЗСУ, за час нічної атаки було збито 78 ударних БПЛА, а сили ППО працювали у 15 областях України.

“В результаті протиповітряного бою збито 78 ворожих ударних БпЛА типу “Shahed” у Київській, Черкаській, Вінницькій, Хмельницькій, Кіровоградській, Житомирській, Полтавській, Чернігівській, Херсонській, Одеській, Харківській, Сумській, Дніпропетровській, Рівненській та Івано-Франківській областях“, – йдеться у повідомленні ПС ЗСУ

Наразі уточнюють інформацію щодо 23 БпЛА, які були локаційно втрачені у різних регіонах країни, ймовірно, внаслідок активної протидії української РЕБ. Також 1 безпілотник полетів у напрямку білорусі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08