Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У дусі теплоти та вдячності: калуські союзянки завітали до військових | ФОТО

Волонтери, актори та члени ГО “Союз Українок” пригощали військових стравами польової кухні, тепло спілкувалися та дарували увагу, що так важко для кожного українця, а особливо нашим військовим. 

Ділиться Інформатор, покликаючись на калуську міську філію ГО “Союз Українок”.

Волонтери, актори народного аматорського театру “ЛюбАрт” та голова ГО “Союз Українок” Любов Липовська до Дня захисників та захисниць України відвідали наших військових, щоб провести цей особливий день разом. Під час зустрічі вони частували захисників напоями та стравами, а також дарували тепло, підтримку та теплі емоції.

“Така зустріч — це не просто жест. Це нагадування про те, що ми пам’ятаємо про їхній подвиг і завжди вдячні за наш захист. Кожен із нас має стати міцною опорою для тих, хто зараз на передовій, допомагати їм відчути, що їхня праця не марна. Важливо підтримувати наших героїв не лише на фронті, але й коли вони повертаються в тил, щоб вони відчували нашу підтримку, любов і турботу”, — діляться у “Союзі Українок”

Союзянки висловили подяку за організацію свята о. Федору Морозу, а також усім військовослужбовцям, що боронять нашу державу.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору