Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Мережі наразі без випробування, але тепло у Калуші вже обіцяють подати вчасно

Опалювальному сезону в Калуші вже нічого не загрожує?

З централізованим теплопостачанням у Калуші буде все добре, зриву опалювального сезону вже не прогнозують. Ситуацію вдалося врегулювати. 

Про це сьогодні йшлося під час засідання оперативного штабу із забезпечення сталого проходження опалювального сезону, пише Інформатор.

Наразі невизначеним залишається питання гідравлічного випробування мереж. Нагадаємо, що ці випробування обов’язково мають бути проведені до початку опалювального сезону. Але поки що комунальна компанія та приватна не можуть зійтися на умовах договору про надання послуг із транспортування теплової енергії магістральними та місцевими розподільчими тепловими мережами на 2024-2025 роки. Директор КП “Калуська енергетична компанія” Петро Шевчук каже, що не може погодитися на деякі пункти договору, а тому, не виключено, що затверджувати цей документ будуть через суд (попередні опалювальні сезони було саме так).

Власне, це питання будуть вирішувати окремо на рівні керівників приватного та комунального підприємств. Заступник міського голови Богдан Білецький зазначив, що у кінцевому підсумку договір все одно буде укладено.

Зрештою, на засіданні штабу зазначили, що підготовка до опалювального сезону відбувається планово. А більшість закладів, установ та підприємств готові до початку опалюваного сезону.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору