Інформатор Калуш

ДОЛИНА

У Долині інвестор презентував депутатам план поводження з відходами

У Долині інвестор презентував депутатам план поводження з відходами

Австрійська компанія розглядає можливість налагодження роботи у Долинській громаді у сфері поводження з відходами. Перше знайомство з представниками депутатського корпусу відбулося під час засідання сесії.

Пише Інформатор.

Представник австрійської компанії “Гігаджоуль” Крістіан Чернер презентував свій проєкт для депутатів Долинської громади, зауваживши, що має великий досвід роботи у цій сфері та знає, як зробити поводження з відходами у громаді цивілізованим, а саме сміттєзвалище — більш екологічним та безпечним.

“Гігаджоуль” — це надійний партнер з більш ніж 40-річним досвідом у сфері міжнародного поводження з відходами. Компанія спеціалізується на виробництві та утилізації відходів як пального (RDF) та їх спалюванні на цементних заводах. І, що важливо, вони готові втілити ці цивілізовані норми і в нашій громаді!”пише сьогодні міський голова Долини Іван Дирів.

Він каже, що правильне поводження з відходами, їх сортування та переробка стають важливими складовими екологічної відповідальності. Кожен має робити свій внесок у чистоту планети.

“Зміни вже не за горами, і починати працювати над цим потрібно вже зараз. Адже наш полігон ТПВ, який функціонує сьогодні, далекий від ідеалу”, — каже очільник громади.

Щодо депутатського корпусу, то саму презентацію вони вислухали уважно, а відтак цікавилися досвідом роботи потенційного інвестора та, власне, його напрацюваннями в Україні.

Презентація загалом була ознайомчою та не передбачала прийняття будь-яких рішень з цього питання. Втім, міський голова анонсує підписання меморандуму з компанією, а у перспективі — й укладання договору.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору