Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Новий погляд на українську класичну музику | Інфоплейлист №18

У ці холодні осінні дні та ночі хочеться зігрітися. Чудовим вибором є нова порція української музики, який представляємо у нашому традиційному щотижневому Інфоплейлисті.

Ділиться Інформатор.

Олександр Пономарьов — Офіцери

Легенда української естради Олександр Пономарьов презентує свою нову пісню присячену військовим офіцерам. Розповідає про звитягує українських військових, що захищають Україну, “не чекаючи за це нагород”.

Українському воїнству слава!

YAKTAK & Святослав Вакарчук — На нічному небі

Нова синергія треків “Уночі” та “На небі” від молодого виконавця з Волині YAKTAK та відомого рок-музиканта Святослава Вакарчука. Артисти кажуть, що “цей трек повинен зігрівати у холодні дні”.

“Раніше ми дуже часто грали пісні ОЕ в компаніях під гітару. Пам’ятаю, в ті моменти я уявляв, як колись познайомлюся зі Святославом Вакарчуком і, можливо, заспіваю разом із ним. Цього літа, на Атласі, Святослав був на нашому виступі, і ми експромтом заспівали разом. Сказати, що я був у шоці — це не сказати нічого”, — розповідає Ярослав

Артем Пивоваров та KOLA — Ніч яка місячна

Важко знайти того, хто не знає цієї прекрасної української пісні. Артем Пивоваров та КОLA пропонують зовсім новий та незвичний погляд на пісню “Ніч яка місячна”.

Лірична композиція “Ніч яка місячна” сповнена щирості, показує глибину почуттів та передає стан душі закоханої людини. За основу пісні взято вірш видатного письменника та культурного діяча Михайла Старицького “Виклик”, рядки якого знає чи не кожен українець. Ця поезія – одна з перлин української літератури, що набула нової музичної форми в авторському проєкті Пивоварова.

schmalgauzen — Втомлена стріт

Schmalgauzen у традиційному для себе стилі презентують нову композицію під назвою “Втомлена стріт”.

Вулиця нам стукає північ
Тоді прокидається втомлена стріт
Тобі загадаю всього лиш одну річ
Імʼя твоє нанести на граніт 

TVORCHI, Pozdniakov — Каланхое

Суспільство має досить стереотипну думку про те, що лише дівчата можуть кидати хлопців і розривати стосунки. Але і дівчатам розбивають серця. Героїня пісні дуже хоче бути з хлопцем, він залишається, але обоє розуміють, що завтра він поїде назавжди.

Ярослав Куцій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору