Калуш До сайту

Мріє видати фотокнигу про Рожнятівщину: у музеї “Бойківщина” триває виставка Сергія Юдичева

У Краєзнавчому музеї “Бойківщина”, що у Рожнятові триває виставка фоторобіт під назвою “Чарівний край Бойківщина на світлинах Сергія Юдичева”.

Ділиться Інформатор.

Турист та фотоаматор Сергій Юдичев протягом тривалого часу фотографував різноманітні туристичні родзинки Калущини, зокрема Рожнятівщини. Серед робіт представлені фото з Липовиці, Ілемні, Осмолоди . На світлинах переважно зображено водоспади, скельні комплекси та вершини гір, а також мальовничі окраїни гірських сіл.

Фото з виставки надані Андрієм Тимківим

У коментарі Інформатору, Сергій розповів про головну ціль виставки своїх фоторобіт:

“Метою виставки є популяризація подорожей Рожнятівщиною, а також розкриття великого туристичного потенціалу регіону. Також поділитися з іншими красою рідного краю. Окрім цього фотовиставка має й благодійну мету – можна придбати світлини , а виручені кошти в свою чергу будуть перераховані на підтримку Збройних Сил України.

Виставка відкрилася 13 вересня та триватиме ще 3 дні — до 10 жовтня 2024 року. У планах Сергія Юдичева показати ці світлини на виставках у Долині, Брошневі, Калуші та Івано-Франківську. Розповідає, що швидше за все вони продовжаться на весні 2025 року Також в майбутньому хоче випустити фотокнигу присвячену Рожнятівщині, але через брак коштів поки що не має такої можливості. Втім чоловік шукає меценатів, які б допомогли йому випустити фотокнигу:

Ярослав Куцій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08