Інформатор Калуш

ТРЕШ

На Закарпатті внаслідок ДТП загинув народний артист України із Івано-Франківщини

7 жовтня внаслідок дорожньо-транспортної пригоди на Закарпатті загинув народний артист України Богдан Сташків, його дружина в реанімації.

Повідомляє Інформатор, покликаючись на ГУ НП в Закарпатській області.

Відомо, що смертельна ДТП трапилася близько 14:10 поблизу Нижніх Воріт Мукачівського району Закарпатської області . Водночас, із джерел “Галки” відомо, що загиблим є народний артист України Богдан Сташків, а його дружина у реанімації.

“Наразі відомо, що 67-річний житель міста Тисмениця Івано-Франківської області, керуючи автомобілем «BMW», не вибрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого не впорався з керуванням та допустив виїзд транспортного засобу на узбіччя. В подальшому авто перекинулося на дах.”, повідомили у ГУ НП в Закарпатській області

Від отриманих травм на місці ДТП загинув водій та його 59-річний пасажир. Окрім цього, з місця події госпіталізували і 67-річну пасажирку вказаного авто. Загибель артиста підтвердила і голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук:

Важка втрата для Прикарпаття: у дорожньо-транспортній пригоді загинув народний артист України Богдан Сташків.
Трагедія трапилася у сусідній Закарпатській області. Наш земляк загинув раптово, за життя дружини і досі борються медики”.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору