Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Нереалізоване пенальті та гриби на полі: “Гарда” здобула вогняну нічию на Коломийщині | РЕПОРТАЖ

У неділю 6 жовтня ФК “Гарда” відправився у свій найбільш віддалений виїзд — до Заболотова. Наразі, ФК “Факел” (Троїця) та ФК “Гарда” (Калуш) ще не зустрічалися між собою, тож від матчу можна було очікувати чого забажаєш. Цікаве вже почалося від самого початку приїзду на Коломийщину — на полі потихеньку ростуть гриби і нікому немає до них діла. До того ж “Факел” та “Гарда” йдуть пліч-о-пліч у турнірній таблиці, тому гра важлива для обох футбольних колективів.

Ділиться Інформатор.

Із перших хвилин калушани чинили чималий тиск на ворота суперника, щоб забити швидкий гол і контролювати гру. Однак, господарі вирішили теж показати зуби і раз у раз нарощували атаки на ворота Богдана Кузіва. Це зрештою і зіграло свою роль у відкритті рахунку, що відбулося близько 25 хвилини матчу. Господарі ликують від забитого м’яча, а радісні вигуки місцевих вболівальників поєднуються із вигуками футболістів “Факела”.

“Факел” 1:0 “Гарда” 25′

Калушанам тепер потрібно було відіграватися. Пройшло не так багато часу і через 15 хвилин “Гарда” пропустила вдруге. Це привело в екстаз вболівальників “Факела”, які почали викрикувати: “Калуш, як вам програвати від села?”.

Як “Гарда” виборола бойову нічию, програючи по ходу матчу дивіться у нашому відеорепортажі: 

 

“Факел” 2:0 “Гарда” 42′

Перший тайм завершився перевагою троїцького “Факела” із рахунком 2:0. Калуська “Гарда” приняла льодяний душ від господарів та на другий тайм вийшла із декількома змінами. Одразу після свитка у гру вступив Мирослав Лазар, що додав гостроти атакам “Гарди”. Калушани розуміли, що поразка у цій грі ще більше віддалить їх від трійки лідерів та фактично зменшить шанси на боротьбу за нагороди чемпіонату області.

У другому таймі, “Гарда” виглядала зовсім по-інакшому. Грали більш агресивніше, впевненіше та показували свій характер. Щоб відігратися з рахунку 2:0, Андрій Драган вирішив випустити на поле Андрія Луцького, якого, за словами калуських вболівальників, не вистачало у матчі із Вільхівцями, про який ми писали у минулому матеріалі – Також на поле вийшов Андрій Василів, який не жалів себе та стрибав у верхову боротьбу за усіма м’ячами

Всередині 2 тайму, гравцям “Гарди вдалося відквитати один м’яч – вистрибнувши вище всіх, ударом головою прошив ворота “Факела” Мирослав Лазар. Забитий м’яч додав впевненості калушанам і вони помчали зрівнювати рахунок у матчі. Додамо, що у другій 45-хвилинці досить гідно виглядали фланги калушан, яких заводив головний тренер – Андрій Драган, пропонуючи більше залучати обидва фланги, адже це створює чудову гостроту поблизу воріт господарів.

 

Факел 2:1 “Гарда” 72′ Лазар Мирослав

Заміни зіграли свою роль, адже калушанам за 10 хвилин до кінця матчу вдалося зрівняти рахунок. Автором голу став нападник Олег Захарків. Він чудово відгукнувся на проникаючу передачу з глибини, обікрав голкіпера та забив у пусті ворота. Температура матчу підбивищилася до “451 градуса за Фаренгейтом”. Почалася справжня битва за перемогу. Господарі були ошелешені таким розвитком подій, а швидкісна гра атакувальної ланки “Гарди” змусила розгубитися “Факел”. Останні 5-10 хвилин епіцентром подій стала штрафна зона господарів, які щораз намагалися відбитися від натиску футболістів “Гарди”.

Факел 2:2 “Гарда” 80′ Захарків Олег

Гравцям “Гарди” слід віддати належне, що попри низку стійок воріт та не забитого пенальті, їм все-таки вдалося перебудуватися та здійснити камбек у грі. До перемоги не вистачило зовсім трохи, а моменти були. Але гра забувається, а рахунок залишається на табло. Калуш вивозить із Заболотова 1 заліковий пункт. Звісно гра могла завершитися як поразкою, так і перемогою ФК “Гарда”. Однак, краще вже нічия та один заліковий пункт, аніж прикра поразка.

Бумо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору