Калуш До сайту

У Львові 18-річна дівчина підозрюється у вбивстві мешканця Івано-Франківщини

У ніч на 6 жовтня 18-річна дівчина під час побутового конфлікту кілька десятків разів вдарила кухонним ножем 27-річного чоловіка з Івано-Франківської області, завдавши йому смертельні травми.

Ділиться Інформатор, посилаючись на поліцію Львівської області.

Подія сталася у квартирі на вулиці Виговського у Львові, де потерпілий, який винаймав кімнату, зустрівся зі знайомою. Під час розпивання спиртного між ними виник конфлікт, в результаті якого дівчина накинулася на чоловіка із ножем.

Після скоєння злочину підозрювана намагалася приховати сліди, заховавши знаряддя вбивства і втекла з місця події.

Поліція оперативно відреагувала на повідомлення про вбивство, залучивши до розслідування оперативників кримінальної поліції, слідчих та співробітників інших служб відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2.

Правоохоронці встановили місце перебування зловмисниці, яка переховувалася у Стрию, і затримали її в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, повідомили затриманій про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває, вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу для підозрюваної.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08