Калуш До сайту

На Львівщині викрили нелегальне виробництво свічок відомого бренду та їх збут на території Прикарпаття

Підробкою воскових свічок одного із відомих брендів займалися у сусідній Львівській області, проте реалізацію нелегального товару відбувалася й на території Івано-Франківської області.

Ділиться Інформатор, покликаючись на Бюро економічної безпеки України.

Детективи територіального управління Бюро економічної безпеки України у Львівській області викрили виробництво та підробку свічок світового бренду. Відомо, що група із 5 осіб  здійснювали незаконну діяльність у нежитлових приміщеннях. Для налагодження роботи приміщення були обладнані спеціальними станками.

“За допомогою обладнання розтоплений парафін пресували та розливали у заздалегідь виготовлені полімерні колби. На готову продукцію наклеювали етикетки торгових марок” , — йдеться у дописі Бюро економічної безпеки України

Незаконно вироблену продукцію надалі реалізовували на території Львівщини та Івано-Франківщини. В ході обшуків детективи БЕБ вилучили близько 23 тисяч воскових свічок та 3 станки для виготовлення свічок. Розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 229 Кримінального кодексу України (Незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару).

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08