Калуш До сайту

Одного побили, а іншого — вбили і закопали в лісі. В Калуші судитимуть двох молодих чоловіків

Злочин відбувся у квітні 2024 року у одному із сіл Калуського району. Між підозрюваними та вбитим виникла суперечка, під час якої ті вчинили вбивство. Обласна прокуратура скерувала справу до суду.

Ділиться Інформатор, покликаючись на Івано-Франківську обласну прокуратуру.

Відомо, що двома підозрюваними є жителі Калуша 33 та 35 років. У день злочину вони розпивали спиртні напої зі своїм знайомим. Тоді задумали заволодіти майном. Як повідомили правоохоронці, вони побили чоловіка до втрати свідомості, щоб вчинити дане кримінальне правопорушення. В цей час у них виникла суперечка з іншим 37-річним чоловіком, в ході якої підозрювані завдали ударів чоловікові, до моменту, поки той не подавав ознак життя.

“Щоб приховати сліди злочину, обвинувачені вивезли тіло потерпілого в лісовий масив та організували його захоронення”, – йдеться у дописі Івано-Франківської обласної прокуратури.

До теми — У Калуші вбили 36-річного чоловіка, а тіло закопали в лісі

Двом калушанам інкримінують вчинення за попередньою змовою групою осіб розбою та вбивства (ч. 4 ст. 187, п. п. 12, 13 ч. 2 ст. 115 КК України). Також відомо, що під час обшуків у домівці одного із підозрюваних та у автівці було знайдено заборонених речовин та зброї. Йдеться про ручну гранату Ф-1, телескопічний кийок та психотропні речовини: амфетамін та PVP.

За даним фактом одному зі зловмисників додатково звинуватили у носінні холодної зброї, незаконному придбанні й зберіганні вибухових пристроїв та психотропних речовин відповідно до ч. ч. 1, 2 ст. 263, ч. 2 ст. 309 КК України.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08