Калуш До сайту

У суботу в Калуші буде великий ярмарок. Яку продукцію можна буде придбати?

Сільськогосподарський ярмарок запланований у місті на суботу, 12 жовтня. Він буде одноденним, але розпочнеться вдосвіта та триватиме практично до заходу сонця.

Що продаватимуть, розповідає Інформатор.

Ярмаркуватимуть на території муніципального ринку. Ідея в тому, щоб цей складний для країни час надзвичайно важливо підтримати суб’єкти господарювання та дати їм змогу реалізувати свою продукцію, а жителям та гостям району – придбати потрібний товар за доступними цінами.

За організацію відповідальна Калуська районна державна адміністрація. Там розповідають, що, насамперед, запрошують до участі виробників із усього Калуського району. Але вже зголосилися також фермери та підприємці з кількох інших районів. Зокрема, з Косівщини та Верховинщини. Це означає, що придбати можна буде не лише овочі та дари із садів (картоплю, капусту, яблука, виноград тощо), м’ясну і молочну продукцію і бринзу та мед, живу рибу, хлібобулочні вироби, печиво та солодощі, різноманітні крупи, цукор і борошно, ягідні кущі та саджанці дерев…

“Загалом зголосилося наразі 18 виробничників із усього регіону. Але ми очікуємо, що буде більше, адже ще працюємо над залученням та поширенням інформації”, — розповідає Алла Рубан, відповідальна за організацію ярмарку.

Продуктовим крамом торгуватимуть із 6-ої години ранку і аж до 17-ої.

Наразі організатори запрошують до участі промислові, переробні підприємства, сільськогосподарські, фермерські та особисті селянські господарства. Запис для участі за телефоном (099) 188 01 07 (Алла Гнатівна Рубан).

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08