Інформатор Калуш

ВЛАДА

Виявлено численні порушення благоустрою в центрі Калуша

Порушення благоустрою

Постійно діюча комісія з контролю за станом благоустрою територій Калуської міської громади зафіксувала нові випадки порушень під час чергового обходу 10 жовтня.

Ділиться Інформатор, посилаючись на Калуську міську раду.

Перевірка охопила квартали між майданом Шептицького, вулицею Ковжуна, площею Героїв, а також вулицями Дзвонарська, Підвальна та Винниченка, які обслуговує ТОВ “Управляюча компанія “Комфорт-Дім”.

Порушення благоустрою

Виявлено чимало порушень правил благоустрою. Зокрема, у сквері на пл. Героїв, 1 необхідно зрізати два аварійні дерева та суху гілку на третьому, відремонтувати лавочки на дитячому майданчику. На вул. Костельній, 2 потрібно накрити і закріпити кришку колодязя “Укртелекому”, а на пл. Героїв, 14 (біля лазні) привести до належного стану прибудинкову територію.

Порушення благоустрою Порушення благоустрою

На вул. Підвальній, 13 необхідно відремонтувати сміттєву урну біля центральної дороги, а у дворі на Підвальній, 6 — зливову решітку. Біля другого під’їзду будинку №8 на цій вулиці треба відновити відмостку та впорядкувати територію після проведених робіт “Калуською енергетичною компанією”. Між будинками №8 і №16 на Підвальній (біля управління освіти) виявлено необхідність накрити колодязь.

Порушення благоустрою

Також комісія звернула увагу на аварійний пень між будинками №8 і №14 на Підвальній, який слід прибрати, і на потребу відновлення благоустрою та прибирання сміття між будинками №10 і №14. На вул. Винниченка, навпроти третього під’їзду будинку №8, слід привести до ладу територію біля підстанції РЕМу та зрізати суху горобину.

Порушення благоустрою Порушення благоустрою

У дворі на вул. Дзвонарській, 19 необхідно відремонтувати гойдалку, а з боку дороги демонтувати аварійний вуличний світильник.

Порушення благоустрою

Порушення благоустрою

Наступного тижня комісія працюватиме в мікрорайонах, обмежених вулицями Сівецька, Каракая, Українська, Винниченка, Грушевського, Рубчака та Долинська.

Порушення благоустрою Порушення благоустрою Порушення благоустрою

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору