Інформатор Калуш

ТРЕШ

Після нападу ведмедиці мешканця Калущини рятували чотири хірурги | ВІДЕО

Після нападу ведведиці мешканця Калущини рятували чотири хірурги | ВІДЕО

Чоловікові, який постраждав від нападу ведмедиці поблизу села Осмолода, 50 років. Він — лісівник. Того фатального дня від власного дому відійшов кілометрів на два: збирав гриби.

Подробицями зустрічі із ведмедицею він поділився з ТСН, пише Інформатор.

Чоловік і сам не сподівався натрапити на ведмежат у лісі. Коли це сталося, одразу зрозумів, що ведмедиця десь поруч. За мить хижа тварина наскочила на нього та повалила на землю і почала шматувати.

“Я не вставав, лежав. Але це другий раз, бо перед тим спробував вставати, то вона повернулася і почала мене їсти”, — розповів постраждалий.

За його словами, коли він опинився на землі вдруге, то вже не вставав. Підвівся, каже, лише тоді, коли ведмедиця відійшла подалі. Дійшов до машини і поїхав додому.

До лікарні прикарпатець потрапив у важкому стані. Його оперували четверо хірургів і операція тривала кілька годин. Рани, розповіли медики, були і колоті, і різані, і кусані.

Нагадаємо, на Калущині на грибника напав ведмідь. Сталося це 8 жовтня у лісі неподалік гірського села Осмолода. Детальніше про першу інформацію про цю подію — у публікації “На Калущині на грибника напав ведмідь. Чоловік — у лікарні”.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору