Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Прикарпатські спортсмени продовжують здобувати перемоги на всеукраїнських та міжнародних турнірах

Спорт

Спортсмени з Прикарпаття здобули нові перемоги на літньому чемпіонаті України зі стрибків на лижах з трампліна та міжнародному турнірі з таеквон-до в Угорщині.

Ділиться Інформатор, посилаючись на Світлану Онищук.

У Ворохті завершився літній чемпіонат України зі стрибків на лижах з трампліна, де прикарпатські спортсмени продемонстрували відмінні результати. Євген Марусяк та Жанна Глухова два дні поспіль здобували золоті медалі, а Віталій Калініченко виборов срібло чемпіонату. Бронзову нагороду отримав Василь Бухонко.

Водночас українська національна збірна з таеквон-до, у складі якої виступали і спортсмени з Прикарпаття, стала золотим призером престижного міжнародного турніру “Eagles Cup”, що відбувся в місті Монор, Угорщина.

Спорт

Збірна України, яку представляли спортсмени з десяти клубів Всеукраїнського Союзу таеквон-до, здобула 67 медалей: 29 золотих, 17 срібних і 21 бронзову. Найбільший успіх продемонстрували вихованці СК “Solovey Team” (Івано-Франківська ДЮСШ №1), здобувши 21 золоту, 12 срібних та 15 бронзових медалей.

Індивідуальні результати прикарпатських спортсменів:

  • 1 місце: Дарія Томенчук, Андрій Томенчук, Олег Корсан, Тимофій Матвійчук, Роман Гудима, Марко Бойчук, Артем Гаєнко, Ангеліна Караваєва, Артур Кузьмін
  • 2 місце: Ольга Григорчин, Денис Липовецький
  • 3 місце: Ольга Григорчин, Ангеліна Караваєва, Вікторія Олійник

Цей турнір став важливою частиною підготовки національної збірної до Кубку світу-2024, який відбудеться наприкінці жовтня в Аргентині.

Спорт

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору