Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

YAMAMOTO” випустив танцювальну пісню під назвою “Дощ”

Калуський виконавець “YAMAMOTO” та музичний продюсер “Notnow Tunes” представили свою нову аудіороботу під назвою “Дощ”

Розповідає Інформатор.

Це танцювальна композиція, яка поєднує в собі ритми хаусу та хіп-хоп речитатив. У своїй пісні автор ламає стереотипи та оспівує дощ у незвично-теплому світлі, навідміну від клішованих меланхолійних настроїв, притаманних для цієї теми.

 “Я, як поціновувач різних музичних жанрів, намагаюсь черпати натхнення не тільки від «колег по цеху», тому захотілось дати тексту під хаусовий формат інструменталу з домішком живого саксофона.

А загалом, чи багато пісень ви чули, де тема “дощу” відкривається у позитивному ключі? Бо в моєму послужному музичному списку це переважно щось «про сумне». Так ця композиція і народилась у моїй голові, наперекір мінорним звучанням тематики “Дощу” – зробити трек, під який в саму люту грозу можна викрутити монітори і потанцювати від душі, ізолювавшись від того, що відбувається назовні”, – коментує YAMAMOTO.

Послухати трек можна за посиланням

Також артисти анонсували вихід спільного альбому, до якого, поміж іншого, ввійде й поточна композиція:

“Робота над треком “Дощ” почалась влітку 2021 року. Я тоді приїхав до України, захопивши з собою контроллер , ноутбук, навушники і аудіо карту. Коли ми зв’язались з YAMAMOTO, у нього було 3 треки, які він хотів записати. Я швидко знайшов мікрофон і невеликі монітори та обладнав домашню студію у сауні. Одним з цих треків був прототип пісні “Дощ”. Руслан приніс знайдений на ютубі хаусовий біт і сказав, що дуже хоче спробувати себе у такому стилі. Ми зробили декілька демо і так вони пролежали більше року, поки ми не почали роботу над альбомом “Attakai”, вихід якого планується вже в наступному місяці. Тоді виникла ідея реанімувати записані рік тому треки, але вже на мої біти. Тож я вирішив зробити хаусовий трек саме для пісні “Дощ”. До слова, інші два треки, які ми писали того теплого літнього дня теж увійдуть до нашого майбутнього LP, назва якого в перекладі з японської означає “Теплий”, – розповів Notnow Tunes.

Запис, традиційно, відбувся на Івано-Франківській студії звукозапису “Nice Recording Studio”. За музику відповідав калуський музикант, бітмейкер та музичний продюсер “Notnow Tunes”. Саксофонне соло у виконанні Миколи Лебедя з міста Рівне. Над звуком працювали франківчанин – Павло Пластуняк, більш відомий як “Kreker Prod.”, та калуський бітмейкер “Datboii”. Куратор проєкту — Джонні Дивний.

Реліз відбувся на Івано-Франківському лейблі “FlowMaster”.

Нагадаємо, що YAMAMOTO є представником локальної формації “03472” та резидентом музичного лейблу “FlowMaster”, а також колишнім учасником гурту “Ціна Ритму”.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

Нагору